Reserveer nu! 0031 (0)43-450 1977 of b.g.g. 0031 (0)6-3383 7531 info@karsveld.nl

Vakwerkhuis

Karakteristieke Zuid-Limburgse vrijstaande vakwerkboerderij in Karsveld, rustig gelegen op een groot eigen terrein (3.500 m2). Gelegen aan de rivier de Gulp in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap tussen Gulpen en Slenaken.

Karsveld is een gehucht dat behoort tot de gemeente Gulpen (op 4 km). Het ligt op korte afstand van de plaatsen Slenaken (4 km), Vaals (ca. 15 km) en Maastricht (ca. 19 km).

Uniek, rustig, verborgen tussen de heuvels van Zuid-Limburg vindt u onze prachtige vakwerkboerderij Karsveld in het hartje van het Heuvelland, met de Gulp die rustig door de voortuin kabbelt, midden in het natuur- en stiltegebied het “Gulpdal” tussen de pittoreske dorpjes Gulpen en Slenaken.

Het idyllisch gelegen vakwerkhuis is geschikt voor gezinnen en groepen van 4 tot 12, maximaal 14 personen en is uitstekend gelegen voor wandelaars,(mountainbike)fietsers golfers etc. In het nabij gelegen Gulpen zijn winkels, restaurants en terrassen.

In de omgeving vindt u vele attracties en bezienswaardigheden. Kerken, musea, molens, vakwerkhuizen, grotten of sportievere attracties als klimhal, golfbaan, snowworld, casino, wellness of gewoon even naar het subtropisch zwemparadijs. Zuid-Limburg heeft u veel te bieden.

Geïnteresseerd? Ga naar http://www.vakantiehuiskarsveld.nl/