Reserveer nu! 0031 (0)43-450 1977 of b.g.g. 0031 (0)6-3383 7531 info@karsveld.nl

Vakantiewoningen

Appartement 1

Deze gezellige vakantiewoning met uitzicht over de binnenplaats van de boerderij is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Op de binnenplaats met speeltoestellen zullen de kinderen uren heerlijk spelen en vanuit het appartement en vanaf het bijbehorende terras heeft u er als ouder goed zicht op.

Appartement 2

Deze fraai ingerichte vakantiewoning heeft beperkt uitzicht over de binnenplaats van de boerderij en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Op de binnenplaats met speeltoestellen zullen de kinderen uren heerlijk spelen en vanaf het bijbehorende terras heeft u er als ouder goed zicht op.

Appartement 3

Dit knus gezellig appartement met prachtig uitzicht over het Gulpdal en voorzien van alle gemakken en luxe maakt het tot een zeer geliefd appartement voor onze gasten die komen voor de rust en om van een onbezorgde vakantie op de boerderij te genieten. Geheel gelijkvloers, op de begane grond is het bijzonder geschikt voor minder valide of gasten in een rolstoel of voor gezinnen met klein kind(eren).

Appartement 4

Deze sfeervolle vakantiewoning heeft zowel een terras, met tuinmeubilair, met prachtig uitzicht over het Gulpdal als op de gezellige binnenplaats van de carréboerderij. Bovendien helemaal gelijkvloers op de begane grond en hierdoor zeer geschikt voor rolstoelgebruikers en mindervalide bezoekers.

Appartement 5

Deze vakantiewoning is voorzien van alle gemakken om van een onbezorgde vakantie op de boerderij te kunnen genieten.

Appartement 6

Deze vakantiewoning met de woonkamer/keuken, badkamer en tweepersoonsslaapkamer op de eerste verdieping en daarboven een grote super gezellige zespersoons slaapzolder is uitermate geschikt voor grote gezinnen of klein groepen.

Appartement 7

Deze gezellige vakantiewoning met drie slaapkamers is op de eerste verdieping gelijkvloers. Verder voorzien van alle gemakken om van een onbezorgde vakantie op de boerderij te kunnen genieten.

Appartement 8

Deze gezellige ruime vakantiewoning met prachtig uitzicht over het Gulpdal is voorzien van alle gemakken en luxe om van een onbezorgde vakantie op de boerderij te genieten. De woning heeft op de begane grond de woonkamer en keuken, op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers en de badkamer. Daarnaast heeft de woning ook nog een slaapzolder.

Appartement 9

Deze nieuwe ruime vakantiewoning is uitermate geschikt voor grote gezinnen of groepen. De woning is voorzien van alle gemakken om van een onbezorgde vakantie op de boerderij te kunnen genieten. Daarnaast is er een prachtig uitzicht over het Gulpdal.

Vakwerkhuis

Karakteristieke Zuid-Limburgse vrijstaande vakwerkboerderij in Karsveld, rustig gelegen op een groot eigen terrein (3.500 m2). Gelegen aan de rivier de Gulp in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap tussen Gulpen en Slenaken.