Reserveer nu! 0031 (0)43-450 1977 of b.g.g. 0031 (0)6-3383 7531 info@karsveld.nl

Wandelen

Vanaf uw vakantiewoning kunt u de meest waanzinnige wandelingen maken.

Fietsen

Gulpen en omgeving is binnen de Nederlandse grenzen het paradijs voor de fietser.

Mountainbiken

Gulpen en omgeving is binnen de Nederlandse grenzen het paradijs voor de mountainbiker.

Landgoed Karsveld in Zuid-Limburg: Het mooiste stukje buitenland in Nederland

Landgoed Karsveld is een monumentale carréboerderij met rondom de boerderij 40 ha glooiend grasland en bouwland omzoomd door prachtige holle wegen en hellingbossen, aan de westzijde wordt het landgoed begrensd door het snel stromende vrij meanderende riviertje de Gulp en het kasteeltje Karsveld.

Stichting Natuur en Milieu heeft het gebied met maar liefst 5 sterren bekroond, het enige vijfsterren landschap van Nederland. De sterren werden gegeven voor de belevingswaarde, ecologische waarde, cultuurhistorische waarde, mogelijkheid tot (natuur)recreatie en het unieke karakter van het gebied.

Zuid-Limburg al vele jaren een zeer geliefde vakantiebestemming alles is net even anders dan in de rest van ons land. Het kleinschalige, heuvelachtige cultuur- en natuurlandschap, de Bourgondische sfeer, dragen allemaal bij aan de charme die Limburg onmiskenbaar uitstraalt. Vakantie in eigen land en toch het gevoel in het buitenland te zijn. Niet verwonderlijk dus dat ieder jaar weer vele gasten terug komen op ons landgoed om te genieten van het mooiste stukje Nederland voor een korte of langere vakantie.